Akupunktur

Akupunktur

Jeg arbejder med akupunktur, fordi jeg har erfaret, at det virker rigtig godt både som supplement til fysioterapien og som enkeltstående behandling af forskellige tilstande i kroppen. Jeg bruger akupunkturen omkring et helt lokalt problem, for eksempel til en hævet ankel eller til smerter i skulderen. Jeg bruger også akupunkturen ved generelle smertetilstande i kroppen og ved akut opståede smerter.


Jeg har også rigtig gode resultater med behandling af migræne og for eksempel astma og allergi - særligt pollen- og støvallergikere har haft stor glæde af at komme regelmæssigt, lige op til og under pollensæsonen. De fleste har skåret ned på medicinen og har betydeligt færre gener.


På nedenstående sider kan du læse lidt om det, som jeg behandler hyppigst med akupunktur. Du kan altid kontakte mig her og spørge om andre områder, hvis du ikke kan læse om det her på siden.


Smerter i muskler og led

Skader

Astma, allergi og immunforsvar

Overgangsalder

Migræne

Stress


Kontakt mig her eller ring/sms på 42 42 35 34.

Akupunktur er for alle

Det kan praktiseres hvor som helst og når som helst. Og der er ingen bivirkninger

I princippet kan man behandle hver dag, men det tillader hverken tid eller pengepung.

Derfor anbefaler jeg ved opstart af et akupunkturforløb 1 gang om ugen i 3 uger, dernæst hver 2. uge et par gange og derfra aftales nærmere, alt efter hvad du har behov for. Normalt skal der 5 behandlinger til, for at man med sikkerhed kan vurdere, om behandlingen har den ønskede efftek.