Smerter i muskler og led

Smerter i muskler og led

Jeg kombinerer ofte fysioterapeutisk behandling med akupunktur, hvis der er dominerende smerter eller det er svært at slappe af under behandlingen. Akupunktur dæmper smerter og har en afslappende effekt.


Jeg bruger også ind imellem akupunktur uden anden fysioterapeutisk behandling i første omgang især ved stærke smerter som følge af for eksempel en diskusprolaps.


Akupunktur er også meget effektiv ved smerter som følge af slidgigt i knæ, hofter, ryg og nakke. Efter smertelindring er det nemmere at komme videre med sin træning, som er yderst relevant ved slidgigt.


Et hævet led kan også behandles med akupunktur. Hvis for eksempel et fingerled er hævet på grund af gigt, vil man ofte allerede efter en enkelt behandling fornemme både smertelindring og reduceret hævelse. Hævede knæ og ømme hofter får det også bedre med akupunktur.Kontakt mig her eller ring/sms på 42423534.

Bent, 76 år: "Jeg er stadig lidt skeptisk og vill ikke rigtig tro på det. Men jeg må indrømme, at benene virker bedre og det hele kører ligesom bagefter. Det passer med en gang om måneden."

Akupunktur