Lidt om mig

Lidt om mig


Med afsæt i min mangeårige erfaring som fysioterapeut og på en solid base af efteruddannelse og personlig erfaring, tilbyder jeg holistisk behandling af kæbesmerter, hovedpine, svimmelhed og andre følgesymptomer i krop og sind.


Jeg har selv for flere år siden gennemgået en omfattende kæbebehandling, og jeg erfarede i den forbindelse, at kun et fåtal af fysioterapeuter dengang besad denne specialiserede viden og behandlererfaring. Jeg mærkede på egen krop, hvordan den rette behandling ændrede mit liv fra kroniske smerter til overskud fysisk og mentalt. Jeg valgte derfor at specialisere mig, og jeg har nu flere kurser i kæbebehandling og har gennem mange år desuden modtaget faglig supervision.


Jeg er uddannet fysioterapeut i 2006, og jeg har siden arbejdet med kommunal genoptræning, klinisk undervisning af studerende, og siden 2011 har jeg beskæftiget mig med individuel fysioterapi behandling og akupunktur i min egen klinik. Se mere her.


Min faglige værktøjskasse er stor, fordi jeg løbende har efteruddannet mig i mangeartede undersøgelses- og behandlingsteknikker, herunder Muskelenergi Teknik (MET), akupunktur (TCM - Traditionel Kinesisk Medicin), kraniosacral terapi, Primal Reflex Release Therapy og BeActivated.


I 2021 uddannede jeg mig til sundhedsfaglig coach og supervisor for at styrke de naturlige samtaleforløb, som opstår undervejs i et længere forløb, hvor vi uundgåeligt også kommer til at arbejde med forandring og selvudvikling både fysisk og mentalt.

Jeg hjælper mennesker med langvarige kæbesmerter, nakkesmerter og hovedpine til lindring og øget livskvalitet.

Jeg arbejder sammen med dig mod en varig bedring gennem en holistisk tilgang. I et tillidsfuldt rum mellem os to hjælper jeg dig med at sætte mål for dit forløb og med at arbejde hen imod dine mål.

Med fornyet selvindsigt spiller du selv den vigtigste rolle i processen mod dine mål.

Fysioterapeut Lene Sandal